Over mij

Omdat ik het belangrijk vind dat je op je gemak bent bij mij in de salon zal ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is Suzanne Visser-Nijholt geboren in Oppenhuizen. In 2007 ben ik samen gaan wonen met mijn man in Woudsend en na 10 jaar, in 2015, zijn wij getrouwd. Samen hebben wij 3 kinderen: Wigle (2011), Jimte ( 2012) en Dieke (2018).
Sinds 2009 werk ik als gediplomeerd schoonheidsspecialiste en ben ik mijn eigen schoonheidssalon gestart.

Het afgelopen jaar is voor mij een reis van groei en ontwikkeling geweest, waarbij mijn visie voor de salon duidelijker dan ooit naar voren is gekomen.
Gedurende de afgelopen jaren heb ik mijn benadering van schoonheid en welzijn verschoven naar een holistische kijk. Dat betekent dat ik niet alleen kijk naar de conditie van je huid maar meer gericht op jou als geheel.
 
Een holistische schoonheidsspecialiste kijkt niet alleen naar uiterlijke symptomen van huidaandoeningen , maar besteed ook aandacht aan de dieperliggende oorzaken en de algehele gezondheid van de klant.
 
Bij de 1e afspraak begin ik mijn behandeling met een analyse van de huid, waarbij ik ook de gezondheid en levensstijl van de klant wordt meegenomen. Door middel van een intake die ik voorafgaand voor de behandeling via de mail stuur stel ik specifieke vragen over voeding, slaappatronen, stressniveaus en eventuele medische aandoeningen. Dit helpt mij een volledig beeld te vormen en de mogelijke oorzaken van huidproblemen en innerlijk balans te achterhalen. Zo kunnen we samen kijken naar een goed behandelplan.
Holisme begrijpt het belang van energetische balans. Daarom bied ik ook een Reiki behandeling aan om je lichaam te laten helen en blokkades weg te nemen.
 
Bovendien heb ik afgelopen jaar mijn opleiding in voeding en supplementen afgerond. Hierdoor kan ik nu een volledig totaalpakket aanbieden, waarbij schoonheid, innerlijke balans ,voeding en gebruik van supplementen samenkomen. Dit stelt mij in staat om jullie niet alleen te ondersteunen in uiterlijke schoonheid, maar ook in het bereiken van een gezonde en stralende levensstijl.
 

 

Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met het huidverbeterende merk SPA Salonnepro. Onder het kopje SalonnePro vind u alle informatie over deze mooie natuurlijke productenlijn.

Naast mijn opleiding schoonheidsspecialiste heb ik ook nog verschillende cursussen gevolgd o.a. nagelstyliste, kleurenanalyse, een workshop voetreflex, een opleiding coaching bij hooggevoeligheid afgerond in 2017, Quantum Touch in 2016 , cursus Reiki I en II in 2009 en opleiding orthomoleculaire voeding en supplementen.

Beautysalon Woudsend bevindt zich in het mooie watersport dorp Woudsend. De salon bevindt zich aan huis op de begane grond inclusief een wachtruimte. 

U kunt bij mij terecht voor:

| Huidverzorgende gezichtsbehandelingen
| Huidverbeterende gezichtsbehandelingen
| Microneedling
| BioPeel
| Kleine behandelingen zoals epileren, verven wimpers en wenkbrauwen of bovenlip en kin harsen.

| Healing d.m.v. Reiki en Quantum touch

| Advies van voeding en supplementen bij huidproblemen.

xoxo

Zie ik je snel?