Over mij

Omdat ik het belangrijk vind dat je op je gemak bent bij mij in de salon zal ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is Suzanne Visser-Nijholt geboren in Oppenhuizen. In 2007 ben ik samen gaan wonen met mijn man in Woudsend en na 10 jaar, in 2015, zijn wij getrouwd. Samen hebben wij 3 kinderen: Wigle (2011), Jimte ( 2012) en Dieke (2018).
Sinds 2009 werk ik als gediplomeerd schoonheidsspecialiste en ben ik mijn eigen schoonheidssalon gestart.

Tijdens de behandeling plan ik ruim de tijd in voor jou, omdat ik kwaliteit, ontspanning en aandacht voor de klant belangrijk vind.

Voordat er gestart wordt met de gezichtsbehandeling begin ik met een huidanalyse. Zo kunnen de juiste producten worden gebruikt om het beste resultaat te bereiken.

 

Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met het huidverbeterende merk SPA Salonnepro. Onder het kopje SalonnePro vind u alle informatie over deze mooie natuurlijke productenlijn.

Naast mijn opleiding schoonheidsspecialiste heb ik ook nog verschillende cursussen gevolgd o.a. nagelstyliste, kleurenanalyse, een workshop voetreflex, een opleiding coaching bij hooggevoeligheid afgerond in 2017, Quantum Touch in 2016 en een cursus Reiki I en II in 2009.

Beautysalon Woudsend bevindt zich in het mooie watersport dorp Woudsend. De salon bevindt zich aan huis op de begane grond inclusief een wachtruimte. 

U kunt bij mij terecht voor:

| Huidverzorgende gezichtsbehandelingen
| Huidverbeterende gezichtsbehandelingen
| Microneedling
| BioPeel
| Kleine behandelingen zoals epileren, verven wimpers en wenkbrauwen of bovenlip en kin harsen.

| Healing d.m.v. Reiki en Quantum touch

xoxo

Zie ik je snel?